Πεδίο εφαρμογής

Ο ιστότοπος της Aelia Selection και οι σχετικές υπηρεσίες διατίθενται σε εσάς σύμφωνα με τους ακόλουθους Όρους Χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν κάνετε οποιαδήποτε παραγγελία στο www.aeliaselection.com. Εάν συνεχίσετε να περιηγείστε και να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε και να δεσμεύεστε από τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης, οι οποίοι μαζί με την πολιτική απορρήτου μας διέπουν τη σχέση της Aelia Selection με εσάς σε σχέση με αυτόν τον ιστότοπο. Εάν διαφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος αυτών των όρων και προϋποθέσεων, μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο:

Γενικοί Όροι

Το www.aeliaselection.com λειτουργεί από την Aelia Selection LTD. Η καταστατική μας διεύθυνση είναι 71-75 Shelton Street, London WC2H9JQ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. Το Merchandise πωλείται από την Aelia Selection LTD (ο “Πωλητής”) και αποστέλλεται από την εγκατάσταση παραγωγής του σχεδιαστή που βρίσκεται στην Αθήνα, ΕΛΛΑΔΑ.

Το περιεχόμενο των σελίδων αυτού του ιστότοπου προορίζεται μόνο για γενικές πληροφορίες και χρήση. Μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.

Ούτε η Aelia Selection ούτε τρίτα μέρη παρέχουν καμία εγγύηση ή εγγύηση ως προς την ακρίβεια, την επικαιρότητα, την απόδοση, την πληρότητα ή την καταλληλότητα των πληροφοριών και των υλικών που βρέθηκαν ή προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο για συγκεκριμένο σκοπό. Αναγνωρίζετε ότι τέτοιες πληροφορίες και υλικό ενδέχεται να περιέχουν ανακρίβειες ή σφάλματα και αποκλείουμε ρητά την ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες ή λάθη στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας ή υλικού σε αυτόν τον ιστότοπο είναι αποκλειστικά με δική σας ευθύνη, για την οποία η Aelia Selection δεν φέρει καμία ευθύνη. Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι τυχόν προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του ιστότοπου πληρούν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Η από μέρους σας χρήση του Ιστότοπου και του περιεχομένου του δεν σας παρέχει κανένα δικαίωμα σε σχέση με πνευματικά δικαιώματα, σχέδια, εμπορικά σήματα και όλα τα άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και υλικού που σχετίζονται με το περιεχόμενο. Το “Περιεχόμενο” ορίζεται ως οποιοδήποτε γραφικό, φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένων όλων των δικαιωμάτων εικόνας, ήχων, μουσικής, βίντεο, ήχου ή κειμένου σε αυτόν τον ιστότοπο. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή ή αναδιανομή του παραπάνω περιεχομένου. Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή και χρήση του παραπάνω υλικού σε οποιονδήποτε άλλο διακομιστή, τοποθεσία ή υποστήριξη για δημοσίευση, αναπαραγωγή ή διανομή. Ωστόσο, επιτρέπεται να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο για σκοπούς προβολής περιεχομένου για προσωπική σας χρήση.

Αγορές, Πληρωμές, Διατήρηση τίτλου

Για να πραγματοποιήσετε αγορές στον Ιστότοπο, εσείς (ο “Αγοραστής”) θα πρέπει να παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Συγκεκριμένα, πρέπει να δώσετε το πραγματικό σας όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες ζητούμενες πληροφορίες όπως αναφέρεται. Επιπλέον, θα σας ζητηθεί να παράσχετε στοιχεία πληρωμής που αντιπροσωπεύετε και να εγγυάστε ότι είναι έγκυρα και σωστά και επιβεβαιώνετε ότι είστε το άτομο που αναφέρεται στις πληροφορίες χρέωσης που παρέχονται.

Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος μόνο σε άτομα και οντότητες που πληρούν τους όρους επιλεξιμότητας, στα οποία έχουν εκδοθεί έγκυρη πιστωτική / χρεωστική κάρτα από έναν αποδεκτό οργανισμό και οι οποίοι έχουν εξουσιοδοτήσει την Aelia Selection να επεξεργάζονται μια χρέωση στην πιστωτική / χρεωστική τους κάρτα στο ποσό τη συνολική τιμή αγοράς για τα εμπορεύματα που αγοράζουν. Τα προϊόντα που αγοράστηκαν από τον αγοραστή προορίζονται για προσωπική χρήση ή χρήση δώρων και δεν πρέπει να επαναπωληθούν, να χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς σκοπούς ή οποιοδήποτε άλλο εμπορικό όφελος, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά. Επιπλέον, η Aelia Selection διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει πολλές ποσότητες ενός αντικειμένου που αποστέλλεται σε οποιονδήποτε πελάτη ή ταχυδρομική διεύθυνση.

Ο τίτλος των εμπορευμάτων θα παραμείνει κατοχυρωμένος στον Πωλητή και δεν θα μεταβιβαστεί στον Αγοραστή έως ότου η τιμή αγοράς για τα Προϊόντα έχει εξοφληθεί πλήρως και παραληφθεί από τον Πωλητή.

Κάνοντας μια προσφορά για αγορά εμπορευμάτων, μας εξουσιοδοτείτε ρητά να πιστοποιήσουμε την ταυτότητά σας, να επικυρώσετε την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα, να αποκτήσετε μια αρχική εξουσιοδότηση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας και να εξουσιοδοτήσετε μεμονωμένες συναλλαγές αγοράς. Οι διαδικτυακές πληρωμές θα υποβάλλονται σε επεξεργασία απευθείας από την πλατφόρμα πληρωμών Stripe ή το PayPal χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Secure Socket Layer (SSL). Οι αριθμοί πιστωτικών καρτών προστατεύονται με υψηλό επίπεδο κρυπτογράφησης όταν μεταδίδονται μέσω του Διαδικτύου. Η επιλογή Aelia δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Ανατρέξτε στο μας Πολιτική απορρήτου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας.

Οι τιμές που εμφανίζονται στον ιστότοπο είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν φόρους (όπου ισχύουν) με τη σχετική τιμή.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε την παραγγελία σας σε περίπτωση, για παράδειγμα, ότι δεν μπορούμε να λάβουμε εξουσιοδότηση για πληρωμή, ότι οι περιορισμοί αποστολής ισχύουν για ένα συγκεκριμένο είδος ή τοποθεσία, ότι το παραγγελθέν είδος είναι εξαντλημένο.

Δεχόμαστε σημαντικές πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες μεθόδους που ενδέχεται να αναφέρονται σαφώς στον Ιστότοπο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να πληρώσετε με PayPal. Όταν επιλέγετε αυτήν την επιλογή κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο του PayPal για να «Συνδεθείτε» και να ελέγξετε το ποσό που εμφανίζεται πριν κάνετε κλικ στο «Πληρώστε τώρα».

Επιβεβαιώνετε ότι η πιστωτική / χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιείται είναι δική σας ή ότι έχετε εξουσιοδοτηθεί συγκεκριμένα από τον κάτοχο της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας να τη χρησιμοποιήσετε. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών / χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους επικύρωσης και εξουσιοδότηση από τον εκδότη της κάρτας. Εάν ο εκδότης της κάρτας πληρωμής σας αρνηθεί να εξουσιοδοτήσει την πληρωμή στην Aelia Selection, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για καθυστέρηση ή μη παράδοση.

Οι κωδικοί προσφοράς δεν είναι μεταβιβάσιμοι και δεν υπάρχει εναλλακτική λύση σε μετρητά. Επιπλέον, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με οποιονδήποτε άλλο κωδικό προσφοράς ή προσφορές και πρέπει να εξαργυρωθούν έως την ημερομηνία δημοσίευσης, εάν παρέχεται.

Πολιτική αποστολής

Η Aelia Selection προσφέρει προϊόντα προς πώληση που είναι διαθέσιμα και είναι διαθέσιμα για παγκόσμια αποστολή εντός 2-5 ημερών από την εγκατάσταση παραγωγής του σχεδιαστή. Περιστασιακά, ωστόσο, ορισμένα είδη ενδέχεται να μην είναι άμεσα διαθέσιμα. Εάν έχετε κάνει παραγγελία για ένα τέτοιο είδος, θα ειδοποιηθείτε μέσω email με εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής. Λάβετε υπόψη ότι αν και καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να ενημερώνουμε τον ιστότοπο, ορισμένα στοιχεία ενδέχεται να μην είναι πανομοιότυπα με τις εικόνες που εμφανίζονται, καθώς όλα τα εμπορεύματα είναι χειροποίητα.

Στόχος μας είναι η αποστολή όλων των παραγγελιών εντός 48 ωρών. Οι χρόνοι παράδοσης που εμφανίζονται στον ιστότοπο είναι εκτιμήσεις και πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως οδηγός και ξεκινούν από την ημερομηνία αποστολής. Η Aelia Selection δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που προκαλούνται από τις διαδικασίες εκτελωνισμού προορισμού.

Η τυπική μέθοδος παράδοσης είναι καταχωρημένη αλληλογραφία προτεραιότητας.

Ασφάλεια

Για να διασφαλιστεί ότι η εμπειρία αγορών σας είναι ασφαλής, απλή και ασφαλής, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τεχνολογία Secure Socket Layer (SSL). Επιπλέον, φροντίζουμε εύλογα, στο βαθμό που είναι στη διάθεσή μας, να διατηρήσουμε τα στοιχεία της παραγγελίας και της πληρωμής σας ασφαλή, αλλά ελλείψει αμέλειας εκ μέρους μας δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια μπορεί να υποφέρετε εάν ένα τρίτο μέρος αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε οποιαδήποτε δεδομένα παρέχετε κατά την πρόσβαση ή την παραγγελία από τον Ιστότοπο.

Αποποίηση εγγύησης

Τα Αγαθά πωλούνται «ως έχουν» και ο Πωλητής αποποιείται όλες τις εγγυήσεις ποιότητας, ρητές ή σιωπηρές, συμπεριλαμβανομένων των εγγυήσεων εμπορευσιμότητας και καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό. Ο Αγοραστής αναγνωρίζει ότι δεν έχει προκληθεί από δηλώσεις ή παραστάσεις οποιουδήποτε ατόμου σχετικά με την ποιότητα ή την κατάσταση των Αγαθών και ότι δεν έχουν γίνει τέτοιες δηλώσεις ή παραστάσεις. Ο Αγοραστής αναγνωρίζει ότι βασίστηκε αποκλειστικά στις έρευνες, τις εξετάσεις και τις επιθεωρήσεις, όπως έχει επιλέξει ο Αγοραστής και ότι ο Πωλητής έχει δώσει στον Αγοραστή την ευκαιρία για πλήρεις και ολοκληρωμένες έρευνες, εξετάσεις και επιθεωρήσεις.

Τον περιορισμό της ευθύνης.

Ο Πωλητής δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τυχόν έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή τιμωρητικές ζημίες (συμπεριλαμβανομένων των χαμένων κερδών) που προκύπτουν από ή σχετίζονται με αυτήν τη συμφωνία ή τις συναλλαγές που προβλέπει (είτε για παραβίαση συμβολαίου, αδικοπραξία, αμέλεια ή άλλη μορφή δράση) και ανεξάρτητα από το εάν ο Πωλητής έχει ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιας ζημιάς. Σε καμία περίπτωση η ευθύνη του Πωλητή δεν θα υπερβεί την τιμή που πλήρωσε ο Αγοραστής στον Πωλητή για τα συγκεκριμένα Αγαθά που παρέχονται από τον Πωλητή με αποτέλεσμα την αξίωση ή την αιτία της αγωγής.

Ακύρωση / Ανάκληση σύμβασης – Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών χωρίς να δώσετε κανένα λόγο. Για να ασκήσετε το δικαίωμα ακύρωσης, πρέπει να υποβάλετε επίσημη γραπτή ειδοποίηση ακύρωσης μέσω email στη διεύθυνση: info@aeliaselection.com. Για ακυρωμένες παραγγελίες, θα σας εκδώσουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων, συμπεριλαμβανομένου του κόστους αποστολής.

Είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε μειωμένη αξία των αγαθών που προκύπτει από το χειρισμό, εκτός από αυτό που είναι απαραίτητο για τον προσδιορισμό της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών. Ενδέχεται να κάνουμε αφαίρεση από την αποζημίωση για απώλεια αξίας οποιουδήποτε αγαθού παραδόθηκε, εάν η απώλεια είναι αποτέλεσμα περιττού χειρισμού από εσάς.

Θα κάνουμε αποζημίωση χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και το αργότερο 14 ημέρες μετά την ημέρα που θα λάβουμε πίσω από εσάς οποιοδήποτε από τα παραδοθέντα αγαθά. Θα κάνουμε αποζημίωση χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή. Σε περίπτωση που σας έχουμε στείλει αγαθά και έχετε ακυρώσει την παραγγελία σας, ενδέχεται να παρακρατήσουμε την αποζημίωση έως ότου λάβουμε τα αγαθά πίσω.

Θα επιστρέψετε τις ακυρωμένες παραγγελίες στη διεύθυνση: Aelia Selection, Σφακίων 14, Πειραιάς 18534, ΕΛΛΑΔΑ, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Θα πρέπει να αναλάβετε το κόστος επιστροφής των εμπορευμάτων.

Η περίοδος ακύρωσης θα λήξει 14 ημέρες από την επομένη της ημέρας παραλαβής των αγαθών.


Ελαττωματικά / Ελαττωματικά αντικείμενα

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών χωρίς να δώσετε κανένα λόγο. Για να ασκήσετε το δικαίωμα ακύρωσης, πρέπει να υποβάλετε επίσημη γραπτή ειδοποίηση ακύρωσης μέσω email στη διεύθυνση: info@aeliaselection.com. Για ακυρωμένες παραγγελίες, θα σας εκδώσουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων, συμπεριλαμβανομένου του κόστους αποστολής.

Είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε μειωμένη αξία των αγαθών που προκύπτει από το χειρισμό, εκτός από αυτό που είναι απαραίτητο για τον προσδιορισμό της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών. Ενδέχεται να κάνουμε αφαίρεση από την αποζημίωση για απώλεια αξίας οποιουδήποτε αγαθού παραδόθηκε, εάν η απώλεια είναι αποτέλεσμα περιττού χειρισμού από εσάς.

Θα κάνουμε αποζημίωση χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και το αργότερο 14 ημέρες μετά την ημέρα που θα λάβουμε πίσω από εσάς οποιοδήποτε από τα παραδοθέντα αγαθά. Θα κάνουμε αποζημίωση χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή. Σε περίπτωση που σας έχουμε στείλει αγαθά και έχετε ακυρώσει την παραγγελία σας, ενδέχεται να παρακρατήσουμε την αποζημίωση έως ότου λάβουμε τα αγαθά πίσω.

Δικαιοδοσία

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις διέπονται από τους νόμους της Αγγλίας και της Ουαλίας και θα ερμηνευθούν σύμφωνα με τα αγγλικά δικαστήρια. Τα αγγλικά δικαστήρια έχουν αποκλειστική δικαιοδοσία για την επίλυση κάθε αξίωσης ή διαφοράς που ενδέχεται να προκύψει από ή σε σχέση με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.